• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zabava za najmlađe: Petar Pan na ledu! (FOTO)

Izvor mondo.rs

Evo sjajne prilike da vaši mališani vide predstavu na ledu.

Svetski proslavljena trupa "Russian Ice Stars" predstavlja nam najnoviju adaptaciju čuvene avanture J.M. Barriea - "Petar Pan na ledu", koja će se prikazivati od 23. do 25. decembra u Kombank Areni.

Najmlađi će moći da uživaju u avanturama večitog dečaka, Petra Pana i njegovih drugara Vendi, Majkla i Džona, kada otputuju u magičnu Nedođiju i nauče da lete uz pomoć Zvončice. Krenite sa nama gde nastaju snovi i gde se vreme ne planira. Samo pomislite na srećne stvari i vaše srce će leteti na krilima, zauvek, u Nedođiji.

Promotivna prodaja ulaznica počinje od ponedeljka, 10. oktobra i trajaće do 20. oktobra. Ulaznice u promo periodu biće po cenama od 990, 1.200, 1.500 i 1.800 dinara i mogu se naći na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Predstave će se prikazivati u terminima:

Petak, 23.12. od 18.30h;

Subota, 24.12. od 11.30h, 15h i 18.30h

Nedelja, 25.12. od 11.30h i 15h

Predstava na ledu koju će videti publika u Srbiji, postoji još od 1993. godine i čine ga ruski profesionalni klizači nekadašnji takmičari nacionalnih, evropskih, svetskih kao i olimpijskih prvenstava. Ruske zvezde na ledu do sada su oživele veliki broj bajki i opera na ledu među kojima su: "Fantom iz opere", "Karmen", "Uspavana lepotica", "Pepeljuga" i mnogi drugi.

Jake veze sa ruskim cirkusom uključile su u ove produkcije specijalne akrobatske efekte dajući novu dimenziju i uzbuđenje izvođenjima na ledu u krugu od 360 stepeni.

"Blistavno kao Las Vegas", napisao je "The Times".

"Ova veličanstvena fuzija zvuka, vizuelne umetnosti, kostima, akrobatike, plesa na ledu, koreografije, svetla i dizajna scene, upoznaće vas sa istančanim talentima koje ovaj svet još nije video u ledenim arenama", istakao je "Planet".

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE