mondo.rs

Sestra - najbolja osoba u vašem životu

Autor:

Bez obzira na to koliko puta se "pokačite" oko toga ko je uzeo čiju maskaru, koga mama više voli, bezuslovno je volite i znate da je ona najbolja osoba u vašem životu.

8
A- A A+

  Ona možda ume da vas iznervira kao niko, ali je svejedno najbolja na svetu - donosimo vam 13 razloga zašto sestra JESTE najbolja osoba u životu.

Možete da pričate o svemu

Kada o nečemu ne možete da razgovarate sa prijateljima, roditeljima, kome se obraćate? Sestri, naravno! Zato što je ona jedina osoba koja vas nikada neće osuđivati.

Uvek je uz vas

Bez obzira na sve, ona će uvek biti uz vas. Vodi se pravilom da samo ona može da bude malčice "zla" prema vama, ali ako bilo ko drugi pokuša da vas povredi na bilo koji način, imaće posla sa njom.

Ulepšala vam je detinjstvo

Najbolji trenuci bili su oni kada vas sestra čuva jer roditelji nisu kod kuće, ali naravno da su njena pravila "labavija" od roditeljskih. Uvek je bila tu za vas kada ste kasnili iz grada da vas "pokrije" kod roditelja, da vas uteši kad ste plakali zbog prve ljubavi, da vam pomogne da što pre završite domaći zadatak...

Poznaje vas bolje nego iko

Sa vama je prošla kroz sve siutacije i poznaje vas bolje od bilo koga, što znači da zna sve o vama. Tokom odrastanja, između vas se stvorila ta veza, bliskost, koju je nemoguće imati sa bilo kim drugim. Sestra je jedinstvena!

Uvek je iskrena

Sestra je najiskreniji prijatelj kojeg možete da poželite u životu. Ona će vam reći svoje mišljenje, dati vam savet koji vam se možda neće svideti, ali će to biti ono što zaista misli. Takva osoba je potrebna svakome.

Najbolji prijatelj

Neki to shvate tek kasnije, ali sestra je zaista najbolji prijatelj. Poznaje vas najbolje, voli vas bezuslovno, nikada vas ne osuđuje, uvek vas štiti i brine za vas i uvek će biti tu za bas.

Ako imate sestru, znate o čemu pričamo...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti