mondo.rs

Ako može Dačić, što ne bi i moj Mrka?!

Autor:

Pevačica snima duet sa suprugom?

3
A- A A+

bekuta mrkonjic.jpg Foto: MONDO, Petar Stojanović

  Ana Bekuta je izgleda nagovorila svog partnera Milutina Mrkonjića da snime duet i nada se da će njihova zajednička pesma postati hit.

"Imam ideju da Mrka i ja snimimo duet. To bi bilo lepo. Mislim da bi se svidelo publici i da bi svi bili pozitivno iznenađeni. Ako može Dačić da peva, zašto ne bi i moj Mrka?! Pa, on bolje peva od njega i mnogih socijalista, samo što ljudi nisu imali priliku da ga čuju. Očekujte neočekivano", rekla je pevačica za "Kurir".

Bekuta planira da njen dečko s njom zapeva na predstojećem beogradskom koncertu, koji je zakazan za 18. oktobar u Centru "Sava".

"Izvešću ga na binu da pevamo zajedno. Pošto sam prošle godine proslavila 30 godina rada, sada ulazim u drugih 30. Karijeru sam počela s kratkom frizurom, pa sam se i sad ošišala. Mrki se sviđa moj imidž i rekao je da sam baš slatka. On će obeležiti drugu polovinu moje karijere, a otvaramo je našom pesmom na koncertu", obavestila je Bekuta.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti