• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Sava Centar nam treba neko sa bar 15 mil. €

Izvor Tanjug

Zgrada Sava Centra je u katastrofalnom stanju, zbog čega je objavljen tender da se nađe partner, koji će uložiti minimum 15 miliona evra, izjavio je danas gradonačelnik Beograda Siniša Mali.

To je minimum koliko je potrebno da bi se zgrada potpuno rekonstruisala i koji će da preuzme upravljanje kako bi se taj centar vodio na profesionalni način.

"Za zgradu je potrebno između 15 i 20 miliona evra i mi očekujemo da taj novac uloži investitor koga budemo pronašli kroz tendersku proceduru koja je započela juče, kako bi se Sava Centar doveo u stanje koje je neophodno da bude najsavremeniji kongresni centar u regionu. Mnogo smo toga uradili za razvoj turizma u našem gradu, želimo ponovo da budemo centar kongresnog turizma i za to nam je potreban Sava Centar", rekao je Mali Tanjugu.

Grad je učinio puno toga da bude centar kongresnog turizma regiona, rekao je Mali i dodao da je Sava centar neophodan, kao stožer toga.

"Bez Sava Centra, nema ni kongresa u gradu Beogradu" rekao je Mali, koji očekuje da će će taj centar ponovo biti najlepši, najveći, najbolji kongresni centar u regionu.

"Očekujemo da ćemo naći partnera koji će sve to ispoštovati, kako bismo već polovinom naredne godine krenuli u potpunu rekonstrukciju", kaže gradonačelnik.

Mali ističe da partner koji će da uloži novac, takođe će da obezbedi i profesionalno upravljanje tim centrom, kako bi bilo što više seminara, kongresa i svih ostalih događaja u Beogradu i podvlači da će grad ostati većinski vlasnik Sava Centra.

"U to nema sumnje, važno je da sa partnerom napravimo nešto na šta ćemo biti ponosni", rekao je Mali.

Komentari 2

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

62

Za te pare može napraviti bar dva

BRUKA

Što ti, kao gradonačelnik ne uložiš te pare? Ne verujem da ih Beograd nema, vratiće se višestruko. Stalno neko ciganisanje,da drugi ulože. Pa uložite i vi nešto! Vratiće se.

special image