• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baletski spektakl u Centru "Sava"!

Izvor mondo.rs

Balet na ledu Ruskog državnog baleta iz Sankt Peterburga sa predstavom "Labudovo jezero" biće izveden 14.decembra u Centru "Sava".

Na celu Baleta se nalazi umetncki direktor Konstantin Rasadin, koji je ruski zaslužni umetnik i bivši solista cuvenog i svetski poznatog Marinski baleta, kao i školski drug Rudolfa Nurieva.

On je ucestvovao u predstavama zajedno sa Mihailom Barišnjikovim i Natalijom Makarovom.

Muzicki direktor i jedan od osnivaca Baleta na ledu je Leo Korkhin, istaknuti ruski dirigent koji rukovodi vecim brojem orkestara, ukljucujuci i poznati Akademski simfonijski orkestar Uruženja filharmonicara iz Sankt Peterburga nazvanom po Dimitri Šostakovicu.

U Baletu na ledu su u razlicitim periodima ucestvovali višestruki svetski i evropski prvaci u umetnickom klizanju, kao i olimpijski šampioni Ljudmila Belousova, Oleg Protopopov, Aleksej Ulanov, Ljudmila Smirnova...

Oko 20 plesaca imaju titule Majstora sporta Rusije zbog svojih pobeda na svim ruskim I medunarodnim takmicenjima u umetnickom klizanju.

Od 1995. godine, Balet na ledu iz Sankt Peterburga je izvoden na mnogobrojnim scenama operskih pozorišta

Sve predstave se izvode pod rukovodstvom glavnog koreografa Konstantina Rasadina koji je zaslužni ruski umetnik. Ovo je prvi put u svetu da se pravi klasicni balet, u klasicnim baletskim kostimima, izvodi na klizalištu koje se postavlja na samoj sceni pozorišta i opera.

U poslednjih 5 godina ova produkcija je uspešno izvedena na najboljim scenama u USA, Kanadi, Holandiji, Nemackoj, Kini, Španiji, Koreji, Tajvanu, Grckoj, Portugalu, Irskoj, Finskoj, Estoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji, Švajcarskoj, Južnoj Americi...a sada i u Beogradu na velikoj sceni Centra “Sava”.

U prodaji su ulaznice za Parter po cenama 1.800,00, 2.200,00 i VIP 2.900,00 Prodaja ulaznica - Blagajna Sava Centra, Win Win, www.ddtickets.rs

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE