• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Markez u Japanu do treće titule!

Mark Markes je slavio na Velikoj nagradi Japana i tri trke pre kraja sezone došao do svoje treće titule u kraljevskoj klasi.

SVE GALERIJE

Komentari 13

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

WHO

Ja sam fan Rosija, imali su svoje serije i jedan i drugi, mislim da bi ga Rosi do kraja stigao u Japanu, s obzirom na set koji obično koristi.Ako pogledamo Markez je zasluženo osvojio titulu, ali nije velika razlika, imao je u mnogim trkama samo nenormaln sreću, koju je verujem zaslužio. Rosi je pao u Argentini bar -16 bodova, u Muđelu je jeo Lorenca, ali motor mu se zapali, recimo -20 bodova sigurno, Asen koji sam uživo gledao, padne sa prve pozicije -25 bodova, trka se prekine Markez koji je bio 10 naravno se priliži na ponovnom staru, a zaostajao je ozbiljno za devetim i bude drugi, u Nemačkoj Rosi ne ode u boks, markez promeni motor i rasturi ih sve na sreću, jer je bio 10 recimo u tom trenutku - 10 bodova recimo, Markez je pao više puta nego Rosi, ali sve na treninzima i eto.Ispade da ih je gazio, a nije baš tako. Inače Rosi i Lorenco su prve 3 trke sigurno imao bolje motore, ali konstruktori su to nadoknadili jako brzo.Lorenco loš, inače najprecizniji vozač. ubeđen sam da je do novih guma.

milan nis

brzina od 200 km je normalna brzina standard nista toliko se ide i na zdadjem vec 300 je spic i preko do 330 km

BK

jeste da sam fan Lorenca ali Markez je bez premca., zaobilazi ovu dvoicu iz Jamahe kad oće i kako oće u poredjenju snjim oni izgledaju ko amateri dok ih on prešišava nemoćnisu ! i nadamse da će SUZUKI naći odgovarajućeg vozača za bolji plasman naredne sezone jer Suza je Suza.