Evo zašto je super kad ste bliski sa mamom

Autor:

Pretvarate se u nju, i ne biste mogli biti srećniji!

2
A- A A+

  Radujete se kad idete kući. Čak vam nije potrebna ni neka naročita prilika, prosto svratite jer ste je se poželeli.

Imate najbolji mogući uzor u životu. I uopšte nije bitno čime se ona bavi, jer uvek vam je bila najbolji primer za plemenitost i ljubav.

Kad vam se desi nešto lepo i važno, nemate dilemu kome ćete prvom javiti. Dobili ste novi super posao? HR vaše nove firme neće još ni spustiti slušalicu, vi ćete već zvati mamu da joj javite.

Kad vam se desi nešto ružno, i srce vam je slomljeno, ona će doći brže nego iko drugi. A vaš bivši dečko bolje da joj se nikad ne nađe na putu...

Vašu najbolju drugaricu voli gotovo kao svoju rođenu ćerku.

Imate "garantovan" lakj na Facebooku, Instagramu... jer, njoj se dopada sve što vi uradite, i dopadaće joj se sve što ćete ikada uraditi.

Ona je najbolje društvo za šoping, jer je jedina koja je uvek brutalno iskrena. Nikad vam neće dozvoliti da kupite haljinu koja vam ne stoji dobro, ali kad 'ubodete' onu u kojoj izgledate kao filmska zvezda - ona će instistirati da vam je kupi.

Već znate kako ćete odgajati svoju decu kad ih budete imali, jer želite da rastu onako kako ste vi rasli. Osim što ćete svojoj devojčici jednog dana ipak kupiti taj džip za Barbiku...

Šalje vam inspirativne poruke iz kojih isijavaju ljubav i podrška, kad zna da imate tešku nedelju, I svaku od njih završava jednim "voli te mama". Čak i kad vas "grdi" zbog nečega.

Ne morate da se brinete što se kako godine prolaze pretvarate u nju, tome se radujete.

Žao vam je svih drugih, koji nemaju najbolju od svih mama...

Najbolja mama na svetu

Doterana mama za 5 minuta? Ovako...

Samohrana mama ovo ne želi da čuje

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti