Znate li čime Veljko preti Ceci?

Autor:

Unučetom?!

10
A- A A+

Folk diva Svetlana Ražnatović Ceca pričala je za domaću štampu o činjenici da se javnost interesuje za ljubavni život njene dece, Veljka i Anastasije.

Ceca je za "Kurir" rekla da ne želi da komentariše navode da je Veljko raskinuo "svežu" romansu sa voditeljkom Ksenijom Bujišić, niti priču o tome da je Anastasija sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Anastasija i Teo već znaju gde će za doček?

"Neću da svojoj deci budem PR, svi iskačemo iz frižidera i ja to najteže podnosim od svih nas. Decu sam izborom profesije uvukla u vulkan, ali ona ne žele da se o njihovom privatnom životu piše i ja to poštujem", rekla je ona.

Ceca: Seks me zaobilazi!

"Veljko obožava žene, i drago mi je što se prema njima ponaša zaštitnički. Ponekad mi preti - ako ne budeš OK, postaćeš baba! Ne želim da mi se to sad desi, oni su mladi, imaju 18 i 20 godina. Decu ne treba rađati tek tako, i ne bi trebalo da ih gaje babe i dede već roditelji. Neću ja da im čuvam decu", nasmejala se Ceca.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti