"Fajt" u hotelskoj sobi!

Autor:

Novi skandal glumca!

5
A- A A+

Glumac Rasel Krou, koji je pre desetak godina gađao radnika hotela telefonom, opet je u centru pažnje zbog navodnog fizičkog napada na reperku Aziliju Benks.

Detalji incidenta nisu baš najjasniji - Azilija je na svom Facebook profilu napisala da je glumac fizički nasrnuo na nju u hotelskoj sobi.

"Da vam prepričam moju noć. Otišla sam na zabavu u apartman Rasela Kroua, gde me je nazvao crnčugom, davio me, izbacio me i pljunuo me", napisala je reperka.

Ona je ubrzo obrisala taj post, a američka štampa prenosi da je ona, zapravo, napravila haos na žurci u hotelu.

"TMZ" piše da je reper RZA doveo Benksovu na Raselovu žurku u hotelu u Los Anđelesu, a da je ona inicirala svađu i fizički sukob. Reperka je navodno ismejala Krouovu muzičku plejlistu, i rekla mu da je "dosadni matori belac". Gosti su joj poručili da se smiri, a onda je reperka, "vidno pod dejstvom alkohola", počela sve da ih vređa.

"Uzela je čašu i počela da preti - hoćete sad da razbijem čašu i da vas sve pokoljem? Da krv pljušti, kao u Tarantinovim filmovima", pretila je ona, a izvor sa žurke rekao je da je Benksova počela da viče pogrdne termine za osobe afričkog porekla, a ne glumac.

U tom trenutku, Krou je podigao i izneo iz apartmana, a zatim pozvao obezbeđenje.

Glumac se još uvek nije oglasio povodom ove priče.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti