Stiže novi Red Dead?

Autor:

Možda, a možda i ne…

Stiže novi Red Dead? Foto: Promo/Rockstar

Kao lavina se proširila informacija da je Rockstar na svim svojim stranicama (zvaničan sajt, Facebook, Instagram, Twitter) postavio crvenu pozadinu u “farbanom” stilu i logo preko nje.

Naravno, "frka" je odmah dostigla gigantske proporcije, i veliki broj ljudi se slaže da ovo znači samo jedno - stiže nam nova Red Dead igra.

Ovaj serijal je do sada izlazio ekskluzivno za konzole i prvi put se pojavio 2004. godine sa igrom Red Dead Revolver, ali je svoju slavu i ogromnu popularnost stekao sa drugom igrom u serijalu, Red Dead Redemption, koja je izašla 2010. godine.

U pitanju je akciona avantura iz trećeg lica, smeštena u otvoreni svet američkog Zapada s početka 20. veka. Igra je zbog vestern mehanike i inovativnih ideja bila apsolutni hit i kod kritike i kod publike i brzo je stekla kultni status.

Mogućnost da sa potpunom slobodom lutate po prerijama u godinama kada je ono što znamo kao “divlji zapad” već uveliko izumiralo, je nešto što je kupilo iz prve mnoge fanove, a tu je bio naravno i zarazni "gameplay" u kaubojskom maniru, kao i odlična priča glavnog lika.

Osim pomenutih “farbanih” crvenih pozadina u duhu Red Dead igara, Rockstar se nije oglasio sa drugim informacijama, a poznajući kako su do sada najavljivali igre, nije nemoguće da prve “prave” informacije dobijemo tek početkom sledeće godine…

Ne zaboravite da posetite KlanRUR sajt i forum, gde ćete čitati o svim gejmerskim temama! Pratite nas na Facebooku, Twitteru i Instagramu.

Sve vesti