Ekstra bonus dobrodošlice za vašu ekstra misiju

Autor:

Pređite na novi nivo – postanite mts pripejd korisnik i u pripejd vodiču (*100#) vas očekuje specijalni bonus dobrodošlice: 10.000 minuta u mts mreži, 10.000 SMS poruka i 1 GB interneta u domaćem saobraćaju.

Ekstra bonus dobrodošlice za vašu ekstra misiju Foto: mts

Aktivirali ste karticu i postali novi mts pripejd korisnik? Pozovite mts pripejd vodič na *100# i pronađite specijalni bonus dobrodošlice koji smo pripremili za vas. Potrebno je samo da odaberete i aktivirate onaj bonus koji vam najviše odgovara:

- 10.000 minuta u mts mreži, 10.000 SMS poruka u domaćem saobraćaju, 1 GB u domaćem saobraćaju, u trajanju od 7 dana od dana aktivacije bonusa, a očekuju vas i dodatni bonusi od 1 GB u domaćem saobraćaju za svaku pripejd dopunu koju izvršite do kraja godine, ili

- 6 meseci po 1.000 dinara za saobraćaj koji vi odaberete – za pozive u mts mreži, ili SMS poruke u domaćem saobraćaju, ili Internet u domaćem saobraćaju, u trajanju od 7 dana od dana aktivacije bonusa. Tokom perioda od šest meseci od aktivacije bonusa, svakih 30 dana od dana dodele prethodnog bonusa, biće vam automatski dodeljen novi bonus u iznosu od 1.000 dinara za već izabranu vrstu saobraćaja.

Izvor: mts tvoj svet.

U svakom trenutku pozivom na *105# možete da proverite iznos preostalog novčanog bonusa za prvu opciju – 10.000 minuta, 10.000 SMS i 1 GB, odnosno pozivom na *108# za drugu opciju – 6 meseci po 1.000 dinara.

Bonus dobrodošlice možete da aktivirate i putem mts centar aplikacije, u okviru opcije Ponuda za tebe/Bonus dobrodošlice.

Za više informacija o ovoj specijalnoj ponudi posetite mts sajt. Postanite i vi deo mts pripejda, jer vas osim ove očekuju i brojne druge pripejd pogodnosti!

Sve vesti