Bivši telohranitelj o Bredu i Anđelini

Autor:

Bio je praktično deo njihove porodice, koja je inače prilično zatvorena za strance...

5
A- A A+

Nekadašnji telohranitelj slavnog para koji se trenutno razvodi - Breda Pita (52) i Anđeline Džoli (41), otkrio je da je najveći strah nekadašnjeg para bio to da će im neko kidnapovati decu i tražiti novac u zamenu za njih.

Mark Bilingem je nekadašnji britanski vojnik, a uz Breda i Anđelinu je provero skoro 18 meseci kao glavni telohranitelj zadužen za celokupno obezbeđenje njih i njihove dece.

"Najveća briga im je bila da ne dođe do toga da im neko kidnapuje decu", rekao je Bilingem za "The Sun".

On je dodao da je par bio izuzetno fokusiran na zaštitu šestoro dece - Medoks (15), Paks (12), Zahara (11), Šilo (10) i blizanci Vivijen i Noks (8).

Mark je bio jedina osoba iz obezbeđenja u koju su glumac i glumica imali poverenja, čak u tolikoj meri da je mogao bilo kada da povede decu sam gde god je hteo. To je imalo negativnu stranu, jer osim njemu, Bred i Anđelina nisu dozvoljavali drugim telohraniteljima da dolaze u fizički kontakt s decom, već samo da ih paze izdaleka.

"Čak i kada sam želeo da dovedem još ljudi, nisu im dozvoljavali da priđu deci. Toliko sam vremena proveo s tom decom, da sam im skoro bio kao otac", istakao je telohranitelj.

Mark je istakao kako je veći problem imao da zaštiti Breda, nego Anđelinu od silnih progonitelja.

"Ljudi vole nju, ali njega mrze. Moraš da nađeš način da ih zaštitiš od svega toga. Bilo je izazovno, ali zanimljivo."

Bilingem, koji je i sam otac šestoro dece, je na kraju morao da da otkaz jer je "izgubio dodir sa sopstvenom porodicom zbog neprestane brige oko slavne porodice".

"Nikada nisam imao privatan život - bio sam iscrplje. Za 17 meseci, kući sam bio samo šest nedelja, jednostavno je bilo previše", istakao je on.

Otkrio je i kako Bred ume da napravi "foru":

"Bio je Anđin rođendan i svi smo sedeli u njihovom audiju. Odjednom je Bred zaključao sva vrata i prdnuo, a niko nije mogao da izađe napolje. Neće imati problem da vam ovo kažem", zaključio je Mark.

O razvodu slavnog para je rekao da je bio jednako šokiran kao i drugi kada je čuo da se to dešava...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti