Grade bunkere!

Autor:

Zbog straha koji ne jenjava od kada je opljačkana u Parizu, starleta je odlučila da preduzme dodatne mere bezbednosti.

6
A- A A+

Kim Kardašijan i Kanije Vest navodno planiraju da naprave tajni, blindirani bunker kako bi se zaštitili od mogućih napada nakon pljačke u Parizu.

Strani mediji pišu da su starleta i reper već kontaktirali tri kompanije koje bi trebalo da im naprave planove za luksuzni bunker, koji će biti i za njene sestre i mamu.

Iako oni već poseduju "sobe za paniku", izgleda da to više nije dovoljno kako bi se Kim osećala bezbedno nakon traume koju je doživela kada su je nepoznati pljačkaši vezali u hotelskoj sobi u Parizu i ukrali sve dragocenosti.

"Kim je bila potresena do srži i sada je opsednuta strahom da će njena porodica biti napadnuta dok su u kućama", rekao je izvor iz "E!" televizije za "The Daily Star".

Iako bunker zvuči kao neki mračni podrum, ovi "luksuzni bunkeri" sadrže bazene, skloništa za konje, teretane, kuglane, pa čak i bašte!

U međuvremenu, francuska policija još nije otkrila ko je odgovoran za pljačku koja se dogodila 3. oktobra.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti