Kako da stekneš seksualno samopouzdanje

Autor:

Da bi uživanje u seksu bilo potpuno, moraju "obe strane" da budu opuštene. Osnovni uslov za opuštenost je samopouzdanje. Evo kako ga steći:

26
A- A A+

  Masturbacija

Samozadovoljavanjem upoznaj sopstveno telo, želje i potrebe. Ako znaš šta ti prija, lako ćeš naći način da to i dobiješ u krevetu, a to će doprineti i boljem odnosu sa partnerom, većem seksualnom uživanju.

Golotinja

Moraš zavoleti svoje telo, sa svim manama! Ljudi se često osećaju neprijatno kada su nagi, bez obzira na to da li su sami ili pred partnerom. Nije loše da kada si sam ili sama kod kuće, povremeno provodiš neko vreme bez odeće. Skini se i uživajte u svom telu.

Seks kao prioritet

Danas svi imaju previše obaveza i puno rade. U svakodnevnoj frci i jurnjavi seks lako pada na listi prioriteta, a to ti nećeš dozvoliti da se desi!

Savršenstvo ne postoji

Prihvati činjenicu da savršenstvo ne postoji. Ni u životu niti u seksu. Seks obično ne traje satima, i u stvarnom životu razlikuje se od romantizovane filmske verzije. Uživo je sve obično manje uglađeno i, naravno, bolje.

Pročitaj i ovo:

Pet poteza u seksu koje muškarci MRZE

Žene kažu: Pali nas OVO...

Laži koje nam serviraju pornići

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti