Metallica: Propao hit… (VIDEO)

Autor:

Sad, kad smo videli i najavu, još nam je lošije…

6
A- A A+

Izvor: Damage Inc. : Metallica.

Početkom ovog veka "krčkao" se jedan veoma zanimljivi projekat post-apokaliptične igre, koji je na kraju kao i mnogi drugi nesrećni naslovi, završio na smetlištu iz različitih razloga. U pitanju je igra Damage Inc. : Metallica, i kao što iz naslova možete i da primetite, popularni hevimetal bend  Metallica je tu ima svoju ulogu.

Igra je bila post-apokaliptična vožnja u maniru Mad Max filmova ili čuvenih Twisted Metal igara. Na osnovu onoga što vidimo, imala je otvoren svet sa gradskim i pustinjskim lokacijama i čak pomalo podseća i na GTA.

Na igri je radio Blackrock studio do njegovog gašenja, nakon čega je rad preuzeo Climax. Usled raznih problema, od onog sa izdavačima, pa do licenciranja, igra je polako "skrajnuta" i na kraju - otkazana.

Ipak, zašlo se relativno duboko u njen razvoj, pa imamo priliku da vidimo kako je to izgledalo, nakon što su “procurele” kopije ranijih stadijuma igre. Snimak koji gledamo je demo "build" iz 2004. godine, a igra je trebalo da se pojavi 2005. za PC, PS3 i Xbox.

Sve vesti