Pogba, snimaš pornić?

Autor:

Krici iz sobe Pola Pogbe i "napaljene" pevačice izludeli goste hotela!

13
A- A A+

Najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji fudbala našao se na naslovnim stranama britanskih tabloida zbog orgijanja u hotelskoj sobi!

Gosti hotela "Lauri" u Mančesteru žalili su se upravi zbog "seksualnih krika" koji su dopirali iz sobe igrača Mančester junajteda Pola Pogbe.

Prema pisanju "Sana", seks žurka u Pogbinom apartmanu počela je oko tri sata ujutru, a gosti hotela, uglavnom poslovni ljudi, mahnito su zvali recepciju i žalili se.

"Bili su u sobi na trećem spratu, pored moje, i od nekih pola tri ujutru od njih se nije moglo živeti. Iz sobe je treštao neki vulgarni hip hop, koji je nadjačavao kikot napaljenih žena", oštro je rekao jedan od gostiju koji je zamolio da ostane anoniman.

"Zvučalo je kao da neko snima pornić vrhunske produkcije. Vikanje, stenjanje, uzvici 'to, dušo', i ta grozna muzika. Žalio sam se upravi, koja ga nije ni opomenula", rekao je taj gost.

Zna se da je u Pogbinoj sobi bila pevačica Densija, jer su je paparaci uslikali kako ulazi u hotel, a zanimljivo je da je ona ranije demantovala da je u vezi sa igračem koji je letos prešao iz Juventusa u Mančester junajted za astronomsku sumu novca.

Densija je pevačica, DJ i dizajnerka afričkog porekla, upoznajte je!

#Nyfw #RodeoDr #newsingle #DroppingSoon ... #SunTryingMakeMedisappear #givenchynyfw15

A video posted by Queen Of Matamba (@iamdencia) on

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.Sve vesti