Gejmeri, kako vam se čini? (FOTO, VIDEO)

Autor:

Pogledajte trejler za "Assassin's creed"!

15
A- A A+

Studio "20th Century Fox" i "Ubisoft Motion Pictures" upravo su objavili novi trejler koji najavljuje jedan od najiščekivanijih filmova ove godine – "Assassin’s Creed 3D"!

Samo još dva meseca je ostalo do premijere filma koji je inspirisan najuspešnijom akcionom igricom današnjice - "Assassin’s Creed", a danas je stigao i drugi trejler u kojem možemo da vidimo Majkla Fasbendera u ulozi Kaluma Linča i svog pretka Agilara.

Kalum Linč otkriva da je potomak tajnog društva "Asasina" zahvaljujući revolucionarnoj tehnologiji koja otključava njegova genetska sećanja. Pomoću nje on proživljava avanture svog pretka Agilara u Španiji 15. veka. Nakon što stekne neverovatno znanje i moći, Linč se vraća u savremeno doba kako bi se suprotstavio opasnim i moćnim vitezovima templarima.

Pored glavne uloge Fasbender je zadužen i za produkciju, dok režiju potpisuje Džastin Kurcel. U filmu igraju i oskarovka Marion Kotijar, Majkl Kenet Vilijams i Džeremi Ajrons.

"Assassin’s Creed" u bioskope širom Srbije stiže 29. decembra u 2D i 3D formatima, a do tada pogledajte trejler!


Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.Sve vesti