FATALNA DRAGANA: Mamila penzionere, dvojica umrla

Autor:

Dvojica starijih Britanaca umrli su pod nerazjašnjenim okolnostima na odmoru na Malti. Obojica su bili u noćnom provodu sa istom ženom- Srpkinjom Draganom.

13
A- A A+

Penzioner iz Britanije, Nevil Ajers (78) pronađen je mrtav na Malti, nakon što je celu noć ispijao alkoholna pića i zabavljao se u lokalnom baru sa Draganom Mihalković (45), poreklom iz Srbije.

Kako navode britanski mediji, Ajers (78) je pronađen mrtav u stanu Srpkinje u gradu Sent Pol Bej na Malti prošle srede sa oko 10.000 funti pored njegovog tela.

Autopsija je potvrdila da je Nevil umro od gušenja, ali nije sigurno da je to bila prirodna smrt.

U februaru ove godine, još jedan stariji muškarac Dejvid Grant (68), inače tadašnji Draganin dečko, takođe je pronađen mrtav u istom stanu, ali u vezi sa tim slučajem nisu utvrđene sumnjive okolnosti.

Policija međutim sada veruje da je smrt oba muškarca usledila kao posledica "burnih noći" provedenih sa Srpkinjom.

Dragana je povodom Nevilove smrti rekla da je provela veći deo noći sa njim u obližnjem baru "Šegi", gde su ispili dosta alkoholnih pića. On je nekoliko sati kasnije javio svojoj partnerki Jasmin u Britaniji da je propustio let, a od tog poziva ona je izgubila svaki kontakt sa njim.

Nevilova partnerka, Jasmin, je rekla da je Nevil krenuo u Britaniju, kako bi proslavio svoj 78. rođendan kod kuće, ali je onda propustio let. Kad ga je pitala gde će da odsedne i kad ima sledeći let, veza se prekinula i više nije mogla da ga dobije.

Mihalkovićeva je uhapšena nakon što je Nevil pronađen mrtav, ali inspektori tvrde da je isključena mogućnost bilo kakvog zločina,

Ona je ispričala policiji kako je bila u šoku kad je Nevilu pozlilo.

"Bila sam zatečena. Učinila sam sve da ga spasem, na kraju sam otišla u policiju i tamo sam pozvala Hitnu pomoć. Nevil mi je rekao kako mu je Jasmin sestra, a ne partnerka", navela je Srpkinja sa Malte.

Ona je takođe rekla policiji da, od 10.000 funti koji su pronađeni u blizini Nevilovog tela, samo 2.000 pripada Britancu. Inače, Nevila je poznavala devet godina.

Mihalkovićeva je, prema tvrdnjama britanskog tabloida "Sun" poznata po tome da često iz bara odlazi kući sa starijim muškarcima, najčešće penzionerima, nakon što bi od njih izvukla novac za nekoliko pića, cigarete i kondome.

Tagovi:
Sve vesti