Evo zašto ne želi da objavi slike sina!

Autor:

Otkako se porodila, Seka Aleksić objavljuje fotke garderobe svog sina, njegove sobe, male ruke koju u svojoj drže ona ili njen muž... Ali, fotku malog Jakova još nismo videli.

5
A- A A+

Pošto smo bili upućeni u sve detalje priprema za dolazak sina Seke Aleksić i Veljka Piljikića, a onda i u gotovo svaku sitnicu o dečačiću koji je iznenadio mamu i požurio na ovaj svet, pa se rodio u Beogradu umesto Beču, mnogi su se pitali zašto pevačiva ne objavi i sliku malog Jakova. Seka je danas na Instagramu i to objasnila:

"Hvala svima na divnim čestitkama koje nam upućujete danima! Trudim se da na svaku odgovorim ali je nemoguće! Zato se obraćam ovako, svima... Divan je osećaj kada znaš da te ljudi vole širom sveta, da pišu sa svih strana i da se istinski raduju tvojoj sreći.

Toliku pažnju i postovanje u svom životu od vas zapamtila nisam, do sada! Hvala svim ljudima koji moju kuću obasipaju poklonima, i svima vama koji mi pišete svakodnevno u želji da izrazite svoju sreću koju delite sa mojom porodicom! Neopisiv je osećaj znati da postojite u tolikom broju i da ste uz mene!

Vrlo često postavljeno pitanje je zašto ne slikam bebu?! Necu to raditi za sada, smatram da nema potrebe!

Nadam se da razumete moju odluku...Mnogo smo srećni tata i ja, kao naše porodice, iz poštovanja delim sa vama detalje koji su puni ljubavi i zanimljivi za moj život! Mislim da je to dovoljno, za sada! Mislila sam, do sada, da volim sve ljude ovoga sveta, da sam ispunjena i da širim ljubav i da se više voleti i biti ispunjen ne može... Trudila sam se tako da živim, iz svojih razloga prvenstveno ali i po savetu svog duhovnog oca...

Kada je naš anđeo došao na svet, tek tada sam spoznala šta je velika količina ljubavi, sta je bezuslovna ljubav! Hvala Gospodu na ovom daru koji smo dobili od njega! Verujte, vera je čudo! Ko istinski veruje može da pomera planine! Molite se istinski za ono sto zelite! P.S. Hvala svim kolegama i prijateljima koji su sinoć uveličali naše slavlje"

Kritikuju je kako šeta dete?!

Raznežila fanove slikom bebe

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti