Madrid juče: Huligani napali i - konobaricu!?

Ako se tuča s policijom "očekuje" od huligana, šta reći za ponašanje trojice Poljaka koji su u jednom baru napali - konobaricu! Pogledajte kako je izgledao Madrid juče.

Poljska Legija vratila se ove godine u Ligu šampiona posle okruglo dve decenije, tačnije prvi put od sezone 1995/96.

Iako su fudbaleri poljskog šampiona na putu da sami dožive ekspresnu eliminaciju iz Evrope, jer su u prva tri kola osvojili nula bodova uz gol-razliku 1:13, taj proces mogli bi da ubrzaju huligani iz redova navijača zeleno-belih iz prestonice Poljske.

Petorica navijača varšavske Legije i dvojica policajaca povređeni su u tuči u blizini stadiona Santijago Bernabeu uoči utakmice Real Madrida i Legije u Ligi šampiona.

Poljski huligani zasuli su pripadnike policije bakljama i staklenim flašama u okršaju koji je trajao čak 30 minuta, javlja agencija AFP. Lokalna policija saopštila je da nijedan izrednik nije uhapšen u toj tuči, iako je u Madrid doputovalo čak 3.500 navijača Legije.Samo su trojica navijača uhapšena ranije jer su u jednom baru napali konobaricu i pokušali da joj iz kase ukradu novac.

Navijači Legije su ove sezone u Ligi šampiona napravili jedan veliki incident, kada su na meču protiv Borusije iz Dortmunda u Varšavi fizički nasrnuli na gostujuće pristalice i zbog toga je klub kažnjen utakmicom bez publike protiv Reala na svom terenu i 80.000 evra.

Pogledajte još snimaka sa madridskih ulica.

Sve vesti