Nikad više?!

Autor:

Tužna vest za ljubitelje njenih oblina...

7
A- A A+

Kim Kardašijan navodno ne želi više da se vraća pod "reflektore" javnosti nakon što je bila žrtva pljačkaša u hotelu u Parizu kada su joj ukrali dragocenosti i držali joj pištolj uperen u glavu.

Srbi opljačkali Kim Kardašijan?!

Od tog trenutka, starleta je otkazala sva javna pojavljivanja i ostala tiha na društvenim mrežama - osim kada se vratila da na Twitteru obriše nekoliko ljudi koje je pratila.

"Nema nikakvu želju da se vrati starom životu. Kim i dalje razmišlja o tome šta želi da uradi. Nema planove za javna pojavljivanja", rekao je izvor za "People" magazin i dodao da uglavnom boravi u kući u Los Anđelesu.

Njen 36. rođendan se bliži, ali Kim nema nikakve velike planove da proslavi ovaj događaj...

"Samo želi da bude sa decom i dalje od javnog života. Niko je ne pritiska da bude drugačije. Ima veliku podršku od strane porodice", istakao je izvor.

Izgleda da najpoznatija starleta na svetu sada napušta kuću samo da bi posetila mamu Kris ili otišla na izuzetno važne sastanke, dok je snimanje njenog rijalitija otkazano do daljnjeg.

Bojimo se da to znači da ovakve provokativne slike više nećete gledati na njenim profilima, ako budu bile i bilo koje druge...

In honor of @styledbyhrush birthday a month ago LOL she taught me how to twerk on this trip so I'm posting it for her

A video posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti