Ljubitelji mode, da li ste spremni...

Autor:

Ljubitelji mode, flomaster u ruke i zaokružite crvenom bojom sledeće dane u kalendaru: od 23. oktobra do 8. novembra.

Beogradska nedelja moda, 40. po redu, biće odražana na nekoliko zanimljivih gradskih lokacija, a pored modnih revija, očekuju nas i izložbe, predavanja, radionice...

Organizatori, Modni studio Click, od samog početka, te davne 1996, paralelno neguju umetnički i edukativni pristup ovoj manifestaciji, pa će tako biti i ovoga puta, baš kako smo navikli.

Osim modnih noviteta, posetioci će imati priliku da čuju predavače, modne i biznis stručnjake iz Evrope, ali i da se dobro zabave. 

Srpska moda u Londonu

Tradicionalno Beogradska nedelja mode učestvuje i organizuje brojne humanitarne akcije i kampanje za podizanje svesti o najtežim društvenim problemima. Tako će biti i ovoga puta kada će se promovisati značaj testiranja na HIV i to u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Srpska moda u Njujorku

Ako se pitate zašto nedelja mode traje dve nedelje, odgovor je sledeći - s obzirom na to da se radi o jubilarnoj godini, organizatori su odlučili da ovo bude XL nedelja mode, onako kako se rimskim brojevima piše 40!

Bata Spasojević oduševio Amere

Dođite, ako ste u mogućnosti. MONDO će svakako biti na svim najzanimljivijm inajbitnijim dešavanjima, ne brinite - bićete prvi obavešteni!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zdravlja, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti