Razdvojeni blizanci probudili se u isto vreme!

Autor:

Dvojica slatkih dečaka, blizanci koji su prošle nedelje uspešno hirurški odvojeni jedan od drugog, posle operacije oči su otvorili u isto vreme!

2
A- A A+

Jadon i Anias, trinaestomesečni dečaci, još su na oporavku u bolnici Montefiore u Njujorku, nakon što su pre pet dana hirurškim putem razdvojeni jedan od drugog, operacijom koja je trajala 27 sati.

Jadon je tokom operacije sve vreme bio stabilan, i u danima nakon operacije oporavlja se veoma dobro, levu ruku već pomera, a lekari sada rade na tome da pomeri i levu nogu.

Oči je već otvorio, i počeo je da se osmehuje, i, što je najvažnije, da reaguje na druge ljude.

Anias se borio tokom operacije, a svaki novi rez koji bi hirurzi napravili izazivao je pad otkucaja srca.

Ispostavilo se da su dečaci delili mnogo više krvnih sudova nego što su lekari pretpostavljali pre nego što su započeli operaciju.

U utorak je Anias prvi put otvorio oči, a njegov brat Jadon učinio je isto - u istom trenutku.

Izvor: YouTube

U emotivnom postu na Fejsbuku, njihova majka Nikol Mekdonald napisala je da gledajući ih ovako, odvojene posle operacije shvata da ih je "oduvek videla tako", jer ne oseća ništa što ranije nije osećala gledajući ih.

"Oduvek sam vas gledala ovako. Volim vas. I vreme je da zakoračimo u novo poglavlje u životu. Ja sam spremna da se borim, a znam da ste i vas dvojica spremni, takođe."

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:
Sve vesti