"Izgubio pamćenje" na suđenju

Autor:

Reperu je odjednom pozlilo kada su ga pitali koliko novca troši na poklone koje daje svojoj poznatoj devojci.

1
A- A A+

Reper Tyga (26) je doživeo potpunu blokadu i zaustavio saslušanje kada su ga pitali o količini novca koji troši na devojku Kajli Džener, najmlađu članicu Kardašijan klana.

Saslušanje je u toku zbog novca koji Tyga duguje jeveliru iz Beverli Hilsa u iznosu od 200.000 dolara za sat optočen dijamantima i zlatni lanac.

On je navodno potpuno normalno odgovarao na pitanja o svojim finansijama - šta poseduje i koliko zarađuje, sve dok nije došlo pitanje od strane advokata o Kajli.

Kada je trebalo da kaže koliko novca troši na poklone za devojku, Tyga je rekao da mu je pozlilo i da je izgubio pamćenje, prenosi "TMZ", pa je saslušanje pomereno za 1. novembar, kada će na sudu biti i Kajli.

Na osnovu istraživanja, reper ima bogatstvo u iznosu od dva miliona dolara, ali je potrošio "ozbiljan" novac na poklone za starletu i rijaliti zvezdu. Nedavno joj je poklonio najnoviji "majbah" u vrednosti od 200.000 dolara, a u februaru je pokrenut proces da mu se oduzme "Mercedes" u sličnoj vrednosti nakon što je propustio da isplati rate.

Nejasno je kako Tyga može da priušti tako skupocene poklone, s obzirom na to da živi u Kajlinoj kući zbog problema koje ima s novcem.

Iako se smatralo da je reper kupio Kajli "Ferari" za njen 18. rođendan 2015. godine, kasnije je otkriveno da ga je samo iznajmio na njeno ime.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti