Kakva posvećenost! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Na našu veeeliku radost, Džon Vik se vraća, a ovako se glumac sprema za ulogu

2
A- A A+

Svi oni kojima se dopao film o plaćenom ubici u penziji kojem umire verenica, bahati klinac mu ubija kuče i kreće u osvetu - "Džon Vik", sada mogu da se raduju nastavku!

Prvi deo filma je objavljen bez mnogo pompe, ali zahvaljujući efektnom konceptu, fantastičnim akcionim scenama i odličnim izvođenjem Kijanu Rivsa, brzo je postao iznenađujući hit 2014. godine, što je dovelo do snimanja nastavka "John Wick Chapter 2".

Ovoga puta se "Neu" pridružuje "Morfeus", odnosno, glumac Lorens Fišburn, kao i glumica Rubi Rouz, a trejler obećava uzbudljivu akciju - možda čak bolju nego u prvom delu?

Radnja nastavka se dešava samo četiri dana nakon poslednje scene u prethodnom filmu, a legendarni plaćeni ubica Džon Vik je prinuđen da odloži odlazak u penziju kako bi pomogao nekadašnjem prijatelju da uzme kontrolu nad internacionalnom gildom ubica. Zbog duga iz prošlosti, Džon ne može da ga odbije i putuje u Rim kako bi se borio sa nekim od najopasnijih ubica na svetu.

Izvor: YouTube

Kao "poslastica" fanovima, objavljen je video gde možete steći uvid u naporne treninge koje Kijanu ima kako bi što bolje odigrao ovu ulogu, jer kao "ubica", morate znati da rukujete oružjem najbolje moguće:

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti