Seks, laži i... Berluskoni

Autor:

Prostitutka zvana "Rubi, kradljivica srca" optužena je da je davala lažne iskaze pred sudom samo da bi zaštitila nekadašnjeg italijanskog premijera Silvija Berluskonija. Nekadašnji italijanski premijer izdašno je plaćao "ćutanje".

2
A- A A+


Nekadašnji italijanski premijer Silvio Berluskoni bio je poznat po svojim raskalašnim zabavama koje su u medijima nazivane "bunga-bunga" žurke, a na njima je sebi i svojim gostima omogućavao "druženje" sa raznim lepoticama, od kojih su pojedine bile maloletne.

Upravo je zbog jedne umalo završio u zatvoru, a onda je opet u centru pažnje medija.

Marokanka Karima el Mahrug poznatija kao "Rubi, kradljivica srca" moraće da izađe ponovo pred sud jer je optužena da je tokom suđenja Berluskoniju pre nekoliko godina dala lažni iskaz upravo da bi zaštitila nekadašnjeg italijanskog premijera.

Berluskoni je u prvostepenom suđenju pre tri godine osuđen na sedam godina zatvora i zabrane bavljenja bilo kakvim javnim poslom, jer je sud utvrdio da je on plaćao za seks sa "Rubi", od februara do maja 2010. godine, dakle u vreme kada je ona bila bila maloletnica.

Berluskoni se potom žalio na presudu i u drugostepenom postupku je oslobođen, jer je prihvaćena njegova odbrana da nije znao da je "Rubi" maloletnica (imala je 17 godina).

Ali, dve godine kasnije, pojavile su se nove optužbe na račun "Rubi", kao i još 22 osobe, koje će morati da odgovaraju u novom sudskom procesu zbog lažnog davanja iskaza na tom suđenju Berluskoniju.

"Rubi", koja sada ima 23 godine, i ostali optuženi terete se u da su primili mito i da su lagali pred sudom samo da bi zaštitili Berluskonija.

Tužilaštvo veruje da je Berluskoni bio izdašan, plaćajući veliki novac, davajući nakit, čak i određene nekretnine devojkama, samo da bi ćutale na sudskom procesu na kojem su bile pozvane da svedoče o "egzotičnim zabavama" koje je on organizovao.

Navodno je samo svojoj miljenici "Rubi" dao sedam miliona evra!

Ona je svojevremeno na suđenju rekla da nije imala seks sa nekadašjim medijskim tajkunom i vlasnikom Fudbalski klub Milan. Kada joj je predočen snimak njenog razgovora sa prijateljicama u kojem se hvalila da je bila prisna sa Berluskonijem, na suđenju je rekla da je lagala svoje drugarice.

Sudski proces protiv "Rubi" i ostalih trebalo bi da počne 11. januara u Milanu.

Nije isključeno da će i Berluskoni odgovarati, ali u odvojenom procesu, s obzirom na njegovo narušeno zdravstveno stanje. U decembru se očekuje odluka suda da li će i on (ponovo) pred lice pravde.

Sve vesti