De Bur o pritisku u Interu: Kao da vozim Formulu 1

Autor:

Holanđanin se zbog loših rezultata na startu sezne nalazi pod pritiskom medija i navijača, ali milanski klub, bar zvanično, i dalje ne razmišlja o promeni trenera.

0
A- A A+

Frank de Bur nije dobro počeo kao trener Intera, a koliko će se tu zadržati, još nije poznato.

Zvanično, čelnici milanskog kluba ne razmišljaju o smeni Holanđanina, ali ga mediji i navijači Intera uveliko kritikuju zbog osvojenih samo 11 bodova u prvih osam kola Serije A, kao i zbog dva poraza u isto toliko utakmica Lige Evrope.

U najavi utakmice sa Sautemptonom u četvrtak na Đuzepe Meaci, De Bur je dosta govorio i o celokupnoj situaciji.

"Uvek je teško kada ekipa ne pobeđuje, jer svi u klubu to žele. Rezultati trenutno nisu dobri, ali tek smo na početku projekta. Počeli smo od nule i potrebno je vreme da se svi u timu upoznamo", istakao je De Bur u svoju odbranu i zatim dodao:

"Osećam se kao da vozim Formulu jedan, uz sav pritisak da se rezultati što pre poboljšaju".

De Bur je rekao da ga je prilično iznenadio poslednji poraz u prvenstvu Italije, od Kaljarija, kao i da je ekipa imala nekoliko dobrih utakmica, ali sa negativnom rezultatom.

"Moramo da izvučemo pouke iz grešaka koje smo pravili. Svestan sam da su potrebne određene promene u igri, ali ne mogu da prognoziram kada će to bit. Da li za dve nedelje ili četiri... Kao i u Formuli jedan, možeš da se trkaš tek kada je automobil spreman za to".

Holanđanin je, takođe, zaključio da je u velikim klubovima normalno da je trener pod pritiskom kada ekipa ne beleži uspehe, ali je i ocenio da dobro radi svoj posao u Interu.

Sve vesti