Pa, što tako Anđelina?

Autor:

Mediji i dalje izveštavaju o "razvodu decenije". Najnovije vesti su da se Bred i Anđelina nisu videli mesec dana...

1
A- A A+

"Ne da mu da vidi decu", "može da ih vidi uz prisustvo socijalnog radnika", "videće ih ako pristane da se testira na drogu i alkohol"... ovi naslovi su zamenili one "čekaju/usvajaju sedmo dete".

Od kako je "pukla tikva" i objavljeno da se Anđelina Džoli i Bred Pit razvode jer je glumac, navodno, nasrnuo na sina Medoksa, prošlo je mesec dana.

Za tih trideset dana Bred je jednom, uz prisustvo socijalnog radnika video svoju decu.

"Plakao je, plakale su Vivijen i Zahara kada su ga videle"... to su bili izveštaji ljudi "upućenih u dešavanja" u rasturenom domu Branđeline ili onih željnih para od prodaje priče.

FBI (ne)istražuje slučaj!

Jedna od najnovijih je da Anđelina odbija da vidi Breda, tačnije da ga nije videla mesec dana, iako je bila u kući kada je došao u jednu od te dve "posete".

Ne samo ona...

Breda ne želi da vidi ni usvojeni sin Medoks (14), kojeg je ovaj, navodno, udario dok je bio u alkoholisanom stanju. Medoksa je usvojila Anđelina dve godine pre veze s Bredom i "Medoks sebe ne vidi kao njegovog sina".

Američki tabloidi pišu da je razlog za "neviđanje" taj što je Anđelina zatražila starateljstvo nad decom, ali da Bred zahteva zajedničko starateljstvo što "dodatno pravi problem u njihovom odnosu".

Anđelina i Bred su bili zajedno 12 godina i imaju šestoro dece - Medoksa, Paksa (12), Zaharu (11), Šajlo (10), Vivijen (8) i Noksa (8).

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti