• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bob Dilan "odbija" da bude Nobelovac?

Izvor mondo.rs

Muzičar je uklonio jedinu naznaku sa svog sajta da je dobio Nobelovu nagradu.

  Vest da je Bob Dilan dobitnik Nobelove nagrade za književnost izazvala je burne odjeke u javnosti. Dok jedni smatraju da je rokenrol pesnik sa punim pravom "prešišao" velike pisce, drugi smatraju da ipak nije OK što je jedan kantautor nagraden ovim važnim priznanjem.

Iako je objavljeno da je on dobitnik pre više od nedelju dana, jedini nacin na koji je Dilan pokazao da je svestan ove cinjenice je kad je na svojoj internet stranici samo skromno dodao u opisu da je "dobitnik Nobelove nagrade za književnost".

Ova recenica je bila jedina "objava" od strane muzicara da je nagraden, jer ignoriše celu pricu do te mere da organizatori ceremonije nagrada ne mogu sa njim ni da stupe u kontakt.

Medutim, sada je i to obrisano!

Nije poznato da li je ovaj cin rezultat greške u administraciji ili svesna odluka pevaca da pokaže da na neki nacin "odbija" Nobelovu nagradu...

Mnogi fanovi su istakli da smatraju kako bi Dilan trebalo da se nagrade odrekne, ali cak i kada bi to hteo, organizaciju to ne zanima, jer se Nobelove nagrade dodeljuju ljudima koji se apsolutno ne pitaju da li ih žele ili ne, i ne postoji opcija da ih se "odreknu".

Anketa

Da li je Bob Dilan zaslužio Nobela za književnost?

  • Da!

    48.04% (429)

  • Ne!

    51.96% (464)

Da li je Bob Dilan zaslužio Nobela za književnost?

Rezultati

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 12

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

vozdovcanka

Ja bih da sledeci bude Djordje Balasevic!

m.v.p

Jedan od najvećih vokala i pevaca svih vremena.U svakom pogledu veliki umetnik iz nekih lepsih vremena za život u kojem sam i ja kao dete ziveo.Nekada Dzon Lenon,Bob Dilan,Pink Floyd,Queen,Bon Jovi,..danas foto sop pevacice,starlete i starletani.Nije samo kod nas takvo stanje,već ceo svet se okrenuo za 360 stepeni.

Laki

Za koje napisano delo je dobio Nobela?

SERIJE