• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pogledaj me u oči!

Izvor mondo.rs

Da li želite da učestvujete u eksperimentu u kom ćete nepoznatu osobu gledati u oči?

Beogradska ekipa "CILO&Vedro" prikljucuje se globalnoj zajednici za mir i u Beograd donosi "Najveci svetski eksperiment kontakta ocima". Ovaj dogadaj se slavi u gradovima širom sveta i svi smo pozvani da šaljemo poruke mira i osnažujemo povezivanje ljudskih bica.

"Ideja je jednostavna, postavicemo natpise na kojima piše 'Gde je nestala ljudska povezanost? Podeli sa nekim minut gledajuci ga u oci, da to saznaš'. Potom se udobno smeštamo (bilo na jastucice, bilo na stolice ili prosto stojimo) i pozivamo prolaznike da nam se pridruže i podele sa nama minut gledanja u oci. Dopuštamo sebi da se povežemo sa strancem i osetimo ono unutra kao univerzalnu vrednost. Važno je da smo dobronamerni i spremni na razlicitost", porucuju iz ove ekipe.

Dogadaj ce biti održan 29. oktobra od 17 casova na Platou kod Filozofskog fakulteta. Ako želite da ucestvujete, potrebno je da se registrujete, a poželjno je da ponesete prostirku, jastucic ili stolicicu kako biste mogli udobno da se smestite.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE