• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ČEKA SE PRILIKA:Put Ljig-Preljina je gotov, ali...

Izvor Fonet

Izgradnja 40,36 kilometara auto-puta Ljig-Preljina je završena, uključujući i popravku betonske podloge u tunelima, ali se za otvaranje čeka svečana prilika, saopšteno je iz Ministarstva infrastrukture.


Ta deonica će biti svečano otvorena odmah posle samita šefova Vlada Kine i 16 zemalja centralne i istočne Evrope u Rigi, koji se završava 6. novembra, saopšteno je danas iz kabineta Zorane Mihajlović.

U saopštenju se ističe da su radovi na izgradnji ove saobraćajnice kompletno završeni i da ona bi mogla da bude puštena u saobraćaj do 31. oktobra.

Ali, kako se dodaje, svečano otvaranje odloženo za nekoliko dana zbog obaveza u vezi sa samitom na kojem će učestvovati najviši srpski zvaničnici, kao i zbog prisustva otvaranju gostiju iz Azerbejdžana.

Ovaj samit je od velikog značaja za Srbiju jer bi na njemu trebalo da bude potpisan komercijalni ugovor za modernizaciju i rekonstrukciju pruge Beograd-Budimpešta, ugovor o finansiranju izgradnje auto-puta Surčin-Obrenovac na Koridoru 11, kao i ugovor o izgradnji dela Obilaznice oko Beograda, ističe se u saopštenju dostavljenom iz Ministarstva, građevinarstva i infrastrukture.

Komentari 8

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Suficit

Tuga i zalost kako napredno zavlace ovom narodu

Sima

Kad Vučko se pojavi na otvaranju nemojte mu davati lopatu, kažite mu da vozi šleper.

mali Perica

Još jedno odlaganje, ali su istrošili jeftina opradvdanja... 6. novembra će reći da se odlaže, ministarka je sprečena jer joj se razbolela babina tetka

special image