mondo.rs

12 razloga zašto je drugarica bolja od dečka

Autor:

Ona će ostaviti sve i doleteti kada ti je potrebna, sa njom možeš da budeš ono što jesi i da zajedno uživate u životu.

17
A- A A+

  Najbolja drugarica je blago u životu svake žene! Nije bitno da li ste trenutno obe bez dečka, ili jedna ima partnera, ili ste obe u braku, postoje univerzalni razlozi zašto je vaš odnos bolji od onog koji ćete imati sa muškarcem.

Evo zašto je bolje imati najbolju drugaricu, nego dečka!

1. Ona UVEK primeti kada si promenila frizuru

On možda nikada ne primeti, ili i ako primeti, nije siguran da bi to tako trebalo da izgleda, ali najbolja drugarica će "iz aviona" videti nove pramenove, dužinu... I uvek će iskreno reći da li joj se tvoja frizura dopada ili ne.

2. Ona hoće u kupovinu!

Toliko se priča o razlici između muškaraca i žena kada je u pitanju šoping, i mnogi pripadnici oba pola se slažu - kupovina je za muškarce noćna mora, a za žene opuštanje i uživancija. Najbolja drugarica će uvek hteti da provede celo popodne obilazeći radnje, isprobavajući stvari...

3. Ona govori "volim te"

Njoj uvek možeš na kraju razgovora da kažeš te dve reči, i nikada ne moraš da brineš da li će ih shvatiti preozbiljno, neozbiljno ili će brinuti u kom smeru vaš odnos ide.

PAŽNJA: Ovo su znaci da ti je drugarica "energetski vampir"

4. Sa njom znaš na čemu si

Ona te voli, ima tvoju dobrobit na umu i aktivno će raditi na tome da te usreći, ili da te zaštiti i uteši u teškim trenucima. Čak i kada kaže "izvini, nemam sada vremena", nećeš morati da brineš gde je i šta radi.

5. Kada ona kaže "moram da ti nešto kažem"...

...ne moraš da brineš da će raskinuti sa tobom, jer niste u vezi, već možeš unapred da se raduješ nekoj "pikanteriji" koju će ti preneti tokom prvog sledećeg viđanja.

6. Sa tobom je dugo

Ponekad duže od tvog dečka. Videla te je u najboljim i najgorim danima, na nju možeš da se osloniš, lojalna je i sastavni je deo tvog života. Partneri ponekad dolaze i prolaze, ona ostaje.

7. Za nju ne moraš da se doteruješ

Verovatno te je videla i sa razmazanom šminkom, hranom u zubima, i mnogim drugim izdanjima koja devojke ne smatraju poželjnim za viđanje sa dečkom.

Bonus je što za nju možeš da se doteraš ako želiš, i onda da izađete zajedno osećajući se kao svetske zvezde!

8. U nju si sigurna

Svi smo gomilu puta čuli rečenicu "nisam sigurna da je on TAJ", ali niko, ama baš niko, nije takvu sumnju izrazio u svoju najbolju drugaricu. Ona jeste "ta".

9. Sa njom možeš da budeš ono što jesi

Uvek i u svakom smislu. Još bolje, sa njom možeš u bilo kom trenutku da budeš ono što jesi u tom trenutku. Srećna, tužna, euforična ili nikakva, ona će sve razumeti i podržati.

10. ...i zajedno možete da uživate u skrivenim zadovoljstvima

OK, možda sa dečkom nećeš gledati film od kog ti se plače, neki glupi rijaliti ili "blam" seriju, ali sa njom možeš, i to cele noći, uz gomilu kikotanja i grickalica.

11. Ona će ostaviti SVE i doći u pomoć

Makar bilo usred noći ili u najnezgodnijem mogućem trenutku, ona će uvek odgovoriti na SMS ili poziv i "doleteti" što pre može.

12. I njoj ništa nije važnije od vašeg prijateljstva

Ne postoji stvar zbog koje će te ispaliti ili izdati, ona neće zaboraviti tvoj rođendan ili neki drugi bitan datum.

Čestitamo i tebi i njoj, pronašle ste ljubav za ceo život - posebnu ljubav najboljih drugarica.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti