Šta je mesio, mesio je... (VIDEO)

Autor:

Glumac Slavko Štimac nikada ne gleda čuvenu scenu sa Jagodinkom Simonović.

19
A- A A+

Slavko Štimac priznaje da ne voli da gleda čuvenu scenu iz filma "Varljivo leto '68" u kojoj "mesi" grudi fatalnoj pekarki Jagodinki Simonović, koju igra Dragana Varagić.

Štimac priznaje da, kad gleda film "Varljivo leto '68", preskače erotsku scenu koju danas svi pamtimo, a iz koje je nastala čuvena replika Danila Bate Stojkovića: "Mesi, mesi, neće ništa da ti škodi".

"Iskreno, i ne gledam scenu sa Jagodinkom Simonović, niti naročito razmišljam o njoj. Tako da i posle ovoliko godina ne znam šta da mislim o tom delu filma. Malo me iritira kad se od celog filma ljudi prisećaju samo te scene. Često mi se dešava da me samo za to pitaju, ali dobro", iskreno je Slavko rekao u intervjuu za "Informer".

Glumac koji je do sada snimio više od 50 serija i filmova kaže da je počeo pažljivo da bira uloge i da se zbog toga ne pojavljuje često na velikom platnu.

"Manje filmova se snima nego ranije. Što se mene tiče, biram koju ću ulogu da prihvatim, jer mi je ovo sasvim dovoljno što se tiče filmova i pojavljivanja u javnosti", istakao je Štimac koji trenutno tumači lik Save u novoj seriji "Ubice moga oca".

Da li i vi preskačete ovu scenu?

Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti