mondo.rs

Da li vi volite "zornjak"?

Autor:

Šta je prvo što vam padne na pamet kada otvorite oči? Kafa? Čaj? Trening? Obaveze koje vas čekaju? Možda seks? Odgovorite iskreno...

33
A- A A+

  Verovali ili ne, nekoliko različitih anketa je pokazalo da o jutarejnm seksu više pričamo i mašatmo, nego što ga praktikujemo. Razloga je mnogo: žurimo na posao, spavamo u istoj sobi sa decom, a često nas i mrzi.

Međutim, jutarnji seks, takozvani zornjak, je višestruko koristan:

Seks je mnogo zabavniji od vežbanja, a postižete isti efekat.

Proradi vam cirkulacija, zarumene vam se obrazi, preplavi vas talas endorfina, a za dame je dragocena i navala estrogena koji čuda čini za ten i kosu.

Korisno je.

Ako se ušunjate u kupatilo dok se on tušira, osim što ćete uživati u seksu, učinićete i dobro delo za taj dan, pošto ćete, tuširajući se zajedno, uštedeti vodu i učiniti nešto dobro za Planetu.

Dobro je za zdravlje.

Znate, ne "jedna jabuka na dan" nego - jedan orgazam na dan. Aktiviraće vam se imuni sistem. To je uvek zgodno, a naročito ako u sezoni virusa idete do posla javnim prevozom.

Bićete produktivniji na poslu jer ćete dan početi super raspoloženi.

Ako nam ne verujete, probajte. Posmatrećete sve te baksuze sa kojima radite potpuno drugačijim očima. I manje će vas nervirati.

Mislićete u toku dana na partnera sa osmehom.

To možete da pripišete navali oksitocina, hormona ljubavi, koja sledi posle seksa.

I još nešto: muškarci obično ujutru imaju super erekciju zahvaljujući navali testosterona. Šteta da bude protraćena.

A sada, odgovorite iskreno:

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti