Snižen HTC Desire 630 DS: Test + VIDEO

Autor:

Stigao je još jedan novi model srednje klase - HTC Desire 630 Dual SIM.

Snižen HTC Desire 630 DS: Test + VIDEO Foto: mts HTC Desire 630.

Zahvaljujući interesantnom dizajnu inspirisanim urbanom uličnom modom, stiče se utisak da je proizvođač HTC Desire 630 Dual SIM mobilni telefon namenio pretežno mlađoj populaciji.

Uz telefon su priloženi traka i atraktivne maske koje čine da istovremeno izgleda i retro i atraktivno. Polikarbonatno kućište izgledaće uvek novo i drugačije, u zavisnosti od vaših želja i ukusa.

Poseduje SUPER LCD kapacitivni ekran od 5 inča, rezolucije 720 x 1280 piksela. Pokreće ga Snapdragon 400, četvorojezgarni procesor od 1,6 GHz. Na raspolaganju je 2GB RAM-a i 16GB interne memorije, koja putem microSD memorijska kartice može da se proširi do 256 GB. Radi na Android 6.0 Marshmallow platformi sa HTC Sense User Interface-om, podržava 4G mrežu i ima zamenljivu bateriju od  2200 mAh.

Sense Home nudi određene aplikacije u zavisnosti od lokacije na kojoj se nalazite, dok Blink feed možete da prilagodite vašim željama i potrebama.

Izvor: mts tvoj svet.

Tu su i poznati HTC BoomSound Dolby Audio profil i 24-bitni audio visoke rezolucije, koji pružaju vrhunski doživljaj dok slušate muziku, gledate filmove ili igrate igrice.

Zadnja HDR kamera ima 13MP, autofokus, LED blic i otvor blende f/2.4, dok editor fotografija omogućava da na snimke postavite razne efekte, poput dvostruke ekspozicije. Selfie kamera od 5MP ima otvor blende f/2.8, a na raspolaganju su opcije auto selfie, glasovni selfi, šminkanje u realnom vremenu, HD režim snimanja i druge opcije.

HTC Desire 630 DS predstavlja most između mode i potrošačke elektronike. Kvalitet, funkcionalnost i individualni pečat čine ga poželjnim predstavnikom nove generacije.

Dostupan je u mts ponudi po ceni od 1 dinar uz Miks XL Plus, Miks XXL, Super i Super Plus tarifu i ugovor na 24 meseca, dok vas uz druge tarifne profile i ugovor na 24 meseca očekuju niže cene ovog modela telefona.

Za više informacija o cenama i karakteristikama HTC Desire 630 DS mobilnog telefona posetite mts sajt ili se informišite u najbližoj mts poslovnici.

Sve vesti