mondo.rs

Stanija i ja nismo isto!

Autor:

Bojana Stamenov je otkrila šta misli o Staniji, ali i o glumi Nataše Bekvalac.

9
A- A A+

Pevačica Bojana Stamenov se u žižu javnosti vratila ulogom u mjuziklu "Tajna crne ruke". Kako je ona pevačica koja se oprobala u glumi, pitali su je šta misli o Staniji Dobrojević, koja je počela da peva.

"Stvarno nemam šta da kažem. Nas dve nemamo nikakvih dodirnih tačaka, nismo u istom poslu i istoj profesiji, kao ni u istom stanju uma i svesti. Nas dve nikako nismo u istoj branši. Ja sam umetnica i samim tim naši poslovi su različiti. Zaista nisam čula njenu pesmu i ne mogu ništa da komentarišem. Zaista joj želim sreću, ali ja Staniju nikada nisam čula kako peva. Zapravo, možda i jesam imala priliku da je čujem, ali nikada nisam obratila pažnju. Volim kad neko zapeva lepo i kada mi se to svidi, ali u krajnjoj liniji najviše volim kako ja pevam", istakla je Bojana.

MONDO 60 sekundi sa Bojanom Stamenov

Pevačica je pohvalila Natašu Bekvalac, koja je u pomenutom mjuziklu igrala Dragu Mašin.

"Meni je prvenstveno drago što sam je upoznala. Obe smo se trudile da damo svoj maksimum. Nataša je nailazila na osude jer je više medijski eksponirana, za razliku od mene. Mediji su svašta pisali, ali ona je veoma taletovana, svesna svojih mogućnosti i vrlo realna, sa obe noge na zemlji. Zna šta hoće i koliko može. Ona svoj posao radi odlično, baš kao prava pop zvezda, bez preterane golotinje, kod nje ništa nije degutantno. I to sve veoma lepo izgleda. Meni ovo nije prvi put da sam na pozornici, pa sam pružala Nataši podršku."

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti