• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dečja Nova godina od 16. do 30. decembra

Izvor Tanjug

Dečja Nova godina biće održana od 16. do 30. decembra, najavio je Goran Vesić i dodao da će deca uživati u raznim programima koji će biti potpuno besplatni!

Decja Nova godina bice održana na Beogradskom sajmu od 16. do 30. decembra, najavio je  gradski menadžer Goran Vesic i dodao da ce u tom periodu deca imati priliku da uživaju u raznim programima koji ce biti "potpuno besplatni".

"Svakog dana za decu ce biti održane po tri predstave, osim 19. decembra, na Svetog Nikolu, kada ce biti jedna predstava", naveo je Vesic novinarima na Sajmu nameštaja u Beogradu gde se na štandu Šumarskog fakulteta družio sa mališanima iz vrtica "Vila" koji su pravili novogodišnje ukrase.

Vesic je naglasio da ce svi programi u okviru Decje Nove godine biti potpuno besplatni.

"Decja nova godina je postala tradicionalna u Beogradu, nezavisno od proslave Nove godine koju organizujemo na centralnom trgu. Mislim da je ovaj dvonedeljni program koji pravimo za decu nešto što je zaista dobro i cime se mi ponosimo jer je prošle godine više desetina hiljada dece prošlo kroz ovaj program i svi su bili oduševljeni", rekao je Vesic.

On je rekao da ce, povodom novogodišnjih praznika, za decu biti organizovan i poseban program na Tašmajdanu gde ce ove godine biti otvoreno zimsko klizalište.

"Bice to prilika da se i neki stariji sugradani podsete kako je to bilo 60-ih i 70-ih godina kada je klizalište na Tašmajdanu bilo jedino u Beogradu", dodao je Vesic.

Pomocnica direktora za programske delatnosti Decjeg kulturnog centra Beograd Leontina Vukomanovic je izrazila zadovoljstvo što ce i ove godine ucestvovati u programu Decje Nove godine.

"Beogradski sajam se prošle godine pokazao kao izvanredan domacin. Bilo nam je toplo, bilo nam je udobno, imali smo svi mesta za parking, autobusi gradskog saobracaja su dovozili decu besplatno iz vrtica na predstave", navela je ona.

Kako je dodala, ove godine ce u okviru Decje Nove godine, osim pozorišnih predstava, biti organizovani i muzicko-scenski programi gde ce deca imati priliku da se druže sa poznatim licnostima.

Kako je receno, osim Leontine, tu ce biti Boda Ninkovic, Minja Subota, Pedolino, Bojana Stamenov, Nevena Božovic, Sergej Cetkovic, Jelena Tomaševic...

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE