Đule za MONDO: Kravate su kao neuviđavni ljudi

Zvonimir Đukić Đule glasom i stasom osvaja ženska srca. Sa njim smo razgovarali o modi, oblačenju, šopingu, nakitu... a stigli smo i do luka i šargarepe.

Đule za MONDO: Kravate su kao neuviđavni ljudi Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Uglavnom te viđamo u crnoj garderobi, da li ti je to omiljena boja?

"To je boja na koju može da se nakači bilo koja druga boja, manje ili više intenzivna, i da bude u skladu", kaže Đule, dok sa nama ćaska u crnoj majici i sivoj jakni, "ukrašen" tankom sivom maramom u istoj nijansi, ležerno prebačenoj oko vrata.

Koliko ti je uopšte bitna garderoba i celokupan izgled?

"Pre svega, dovoljno da se u tome u čemu sam osećam prijatno, bez obzira na to kakav je trend. Vrlo je važno da to bude u skladu sa trenutkom i okruženjem u kojem se nalazim."

Da li sam biraš šta ćeš da obučeš ili ti u tome neko pomaže?

"Ha, ha, ha. Naravno da ne. Pogledaš kroz prozor, vidiš kakav je dan, da li je sunce ili je tmurno, to ti odredi boju. Ako je tmurno, onda se obučem ažurno", smeje se Đule.

Voliš li da ideš u šoping?

"Volim da idem u nabavku. Ono - krompir, luk, šargarepa... Ako misliš na butike i to, ma budalaština."

Šta uvek imaš u ormanu?

"Neka jaknica, majica, patike. Svedeno. Ne volim ništa što je ekstravagantno. S obzirom na godine, ne stoji mi da budem odrapan, mada najviše volim kad odem na selo, pa obučem neke rite."

Šta bi odabrao: farmerke ili pantalone, cipele ili patike, sako ili jaknu?

"Farmerke, patike, jaknu."

Da li nosiš odela i kravate, u tome te nismo viđali?

"Ponekad. Kravata me guši, kao što svi znaju da me guše neuviđavni ljudi. Ponekad obučem sako, kravatu ne. Volim da bude ležerno, neformalno, udobno, pre svega".

Kažu da muškarci kada nose nakit, sigurno im ga je poklonio neko bitan. Da li je to i kod tebe slučaj?

"To su momenti koji me podsećaju na geografske širine i dužine ove planete, uglavnom dolaze sa mesta koja mi mnogo znače, koja su mi mnogo značila u tom trenutku kada sam bio baš na njima", kaže Đule dok nam pokazuje prsten na kojem je ugraviran kalendar Maja.

Podsetite se i MONDO intervjua u kojem smo ćaskali sa Đuletom o njegovom predstojećem koncertu i prvim danima benda Van Gogh:

Đule za MONDO: Nekad su narodnjake slušali krišom

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti