• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dame, birajte! (VIDEO)

Izvor mondo.rs

Pozorišni hit "Dame biraju" Altteatra iz Sarajeva u Domu sindikata 17. novembra

  Veliki pozorišni hit u regionu predstava "Dame biraju" Altteatra iz Sarajeva, premijerno će biti izvedena u Beogradu 17.11. u 20h u Domu sindikata.

Predstava je izuzetno dobro prihvaćena i kod publike i kod kritike o čemu svedoče prepune sale, danima pred predstavu rasprodate karte, kao i nagrade koje su dobili, pomalo očekivano, ukoliko znate da je urađena po čuvenom tekstu "Ladies' night", koji se i dalje igra u pozorištima širom sveta, a na osnovu kojeg je urađen i još čuveniji film "The Full Moonty- Do gole kože".

Dobar tekst, sjajna muzika, muškarci koji OTVORENO pričaju o svojim problemima, plešu, skidaju, ali i koji publici pričaju priču o nadi i beznađu, spremnosti da se borimo ili da odustanemo od sopstvenih života.

Altteatar je nastao pre nekoliko godina, a oformili su ga upravo glumci koje ćete gledati do gledati u Domu sindikata, među kojima su Enes Salkanović (dobitnik Sterijine nagrade za najboljeg mladog glumca) i  Amila Terizmehić (publici ovde poznata po ulozi u seriji "Lud zbunjen normalan", kao i ulozi ubice u "November man" sa Pirsom Brosnanom.

Pogledajte najavu i dame, birajte!

dame biraju
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE