Šta je "Opel" spremio za 2017.

Autor:

Porodica Opel X dobila je novog člana...

2
A- A A+

Opel Grandland X pridružio se modelima MOKKA X i Crossland X.

Novi Opel Grandland X je nešto poput velikog brata modelu Opel Crossland X. Oba potpuno nova krosover modela (CUV) će biti predstavljena 2017. godine, i predstavljaju spoj elegancije SUV vozila i visokog nivoa dinamike vožnje.

Model Grandland X liči na terenca, ima podignuta sedišta, dosta mesta za prtljag.

"Naziv Opel Grandland X označava avanturistički tip vozila, uvek spreman da istraži nešto novo u urbanom okruženju, kao i u ruralnom. Naš novi krosover model izgleda fantastično, i pomoći će nam da zainteresujemo nove kupce za brend Opel", kaže Tina Miler, direktor marketinga u kompaniji "Opel".

Izvor: YouTube

Grandland X je deo "Opelove" ofanzive novih modela u kojoj će 29 novih modela biti predstavljeno od 2016. do 2020. godine.

Opel Crossland X će ući u B segment u prvoj polovini 2017. godine – segment u kome je "Opelovo" kompaktno SUV vozilo MOKKA X već prodato u više od 600.000 primeraka.

U jesen 2017. godine, Opel Grandland X će se naći jedan segment iznad modela iz iste porodice - u Evropi, svako peto prodato vozilo pripada klasi kompaktnih vozila.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Povezano

Sve vesti