Naučite nešto od njega!

Autor:

Prvo predavanje, onda koncert Đorđe Miljenović benda!

4
A- A A+
Skaj Vikler Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Skaj Vikler

U četvrtak 24. novembra u Studiju M, novosadska publika imaće jedinstvenu priliku da čuje, vidi i razgovara uživo sa producentskim duom koji čine Đorđe Miljenović, javnosti poznatiji kao Skaj Vikler i Željkom Veljkovićem jednim od najangažovanijih producenata u Srbiji.

Od 17h, ovaj producentski duo održaće radionicu Kreativni i tehnički pristup muzičkoj produkciji na koju je ulaz besplatan, a od 21h počinje koncertni nastup Skaj Viklera sa svojim bendom pod nazivom Đorđe Miljenović Bend!

Skaj Vikler i Željko Veljković čine producentski duo koji već godinama uspešno funkcioniše na muzičkoj sceni Srbije i regiona. Zajedno su uradili oko stotinu projekata, kako za naše popularne izvođače, tako i u oblasti primenjene muzike.

Timbe za MONDO TV: Uvek jedno isto pitanje!

Pored saradnje sa našim poznatim pevačima, mogu se izdvojiti njihovi radovi na filmu Burek, Eurosong 2013 sa crnogorskom grupom Who See kao i muzika za veliki broj serija i reklama.

Na M Labu održaće predavanje na temu Kreativni i tehnički pristup muzičkoj produkciji na kom će pokušati da objasne pojam i ulogu muzičkog producenta, kao i pristupe kojima producent može na kreativan, ali i tehnički način pozitivno da utiče na kvalitet projekta na kom radi.

Đorđe Miljenović publici je najpoznatiji kao Skaj Vikler, član jedne od uspešnih srpskih grupa Bad Copy. Osim toga, široj javnosti nešto manje je poznato da je Đorđe kompozitor, aranžer, tekstopisac i producent muzike za brojne predstave, filmove, reklame i video igre. Žanrovski komponuje i producira muziku gotovo svih stilova, izuzev polke (za koju, kako kaže, „ima vremena“), a prijatelji mu kažu da po hard diskovima imaju dvanaest njegovih neobjavljenih albuma, takođe raznovrsnih stilova.

Pored toga, bavi se pisanjem proze, boksom i neiscrpnim raspravama o bilo čemu u kojima suvereno odnosi pobede.

Željko Veljković, muzički producent, kompozitor i aranžer, jedan je od najangažovanijih producenata u Srbiji. Radio je sa većinom eminentnih umetnika koji se bave pop, rock, jazz I hip-hop muzikom na teritoriji Srbije i regiona.

Među mnogobrojnim imenima sa kojima je sarađivao, mogu se izdvojiti : VHB, Ana Stanić, SARS, Aleksandra Radović , Bojan Zulfikarpašić, SANE, Marcello, Sara Jovanović, Saša Vasić, Gibonni, Vasilisa, Sky Wikluh, Marko Mandić, Zafir Hadžimanov, Madame Piano, Who See, Gru, Struka, Knez, Zana, Sajsi MC, Mika Kostić i mnogi drugi.

Sarađivao je sa Gibonnijem na animiranom filmu Vesla, kao i sa crnogorskim reperima Who See na njihovoj pesmi za Eurosong, Igranka. Producirao je muziku za nekoliko filmova, serija, pozorišnih predstava kao I za TV formate X faktor i Tvoje lice zvuči poznato.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na svim Gigstix prodajnim mestima po ceni od 500 RSD. Gigstix prodajna mesta – Novi Sad: Pariski Magazin, Knjižare Vulkan, Dr Techno, Bulevar Books i EXIT Copy.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Tagovi:

Povezano

Sve vesti