Slepom dečaku Aleksandru ispunjena najveća želja

Autor:

Slepom dečaku Aleksandru ostvarila se najveća želja – upoznao je Boru Đorđevića, a sve to zahvaljujući stolaru Miletu koji je odlučio da se posveti humanitarnom radu i pomaže deci u Srbiji.

20
A- A A+

Aleksandar (12)  iz Dobrinaca kod Rume oslepeo je zbog tumora  i sada hrabro korača kroz život i odupire se teškoj sudbini.

Ovom dečaku odlučio je život da ulepša Milorad Jurković koji je u Srbiji postao poznat još pre godinu dana kada je odlučio da poklanje stolice za bebe siromašnim porodicama.

BRAVO MILE: Stolar spasao 11 dece od zime

Mile je saznao da je Aleksandrova najveća želja da upozna Boru Čorbu i odmah se bacio na “zadatak”. Prošlo je par nedelja i Aleksandru je ispunjena najveća želja... upoznao je svog omiljenog muzičara.

“Došao sam u Zemun na revanš partije šaha... za to vreme Bora se krije i dolazi... ja ustajem i Aca nastavlja da igra šah s Borom. E tu se malo zbunio kad je Bora progovorio jer nije znao s kim sad igra...”, kaže stolar Mile.

Mali Aleksandar je ubrzo shvatio da igra šah baš s osobom koju je najviše na svetu želeo da upozna.

“Aca je presrećan... jedan dečački san smo ispunli... Hvala Bori Čorbi na ovom plemenitom gestu jer malo ko bi učinio tako nešto od takozvanih 'zvezda' pokazao je svoju veličinu i ljudskost...”, rekao je Mile.

POGLEDAJTE KAKO JE IZGLEDAO NJIHOV SUSRET:Sve vesti