• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatne predstave za decu

Izvor mondo.rs

Festival "Zvezdarište" traje cele ove nedelje!

Gradska opština Zvezdara sa ponosom najavljuje 13. Decji pozorišni festival Pozorište Zvezdarište koji ce pod sloganom "Zvezdarište nad celim Beogradom" biti održan od 21. do 25. novembra 2016. godine.

Na 13. Zvezdarištu ocekuje vas 13 predstava iz Srbije, Hrvatske, Slovenije, Crne Gore, Italije i Kine u izboru selektorke Olivere Viktorovic, koje ce se takmiciti za festivalske nagrade i niz zanimljivih sadržaja u pratecem rogramu koji je pripremio Asitež Srbije - program "Mali eksperti" za decu od 8 do 12 godina, kroz koji ce ucesnici u interakciji sa mladim ekspertima, besplatna radionica za mlade umetnike "O pozorištu istoka" (Kina, Japan, Bali, Java), radionica dramskog pisanja za decu i mlade

i predstava "Price sa malog odmora" u izvodenju Dramskog studija OŠ "Vladislav Ribnikar", u okviru programa "Deca-deci".

Svoja vrata Zvezdarištu ove godine otvaraju: Ustanova kulture "Vuk Stefanovic Karadžic", Pozorište "Puž", Malo pozorište "Duško Radovic" i Pozorište lutaka "Pinokio", postajuci tako zajednicki poligon kulture za decu, mesto za susrete i druženja, podsetnik da je odlazak u pozrište iskustvo koje svako dete treba da doživi, da deci treba dati krila za maštanje, pažnju i pricu.

Ulaznice su i ove godine besplatne, Zvezdarište je ovog novembra nad celim Beogradom, i zato: povedite dete u pozorište!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Komentari 0

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

SERIJE