Pokvarena mašta i prljave strasti... ženske?!

Autor:

U fantazijama nema ničeg lošeg, ne govore ko smo i šta smo, već samo - šta nas uzbuđuje. Da li znate o čemu maštaju žene i devojke?

18
A- A A+

O seksu sa drugim muškarcem (najčešće sa nekom poznatom ličnošću)

Ovo, naravno, ne znači da ona nije zadovoljna seksom u vezi, već samo da je privlače nova iskustva (i taj zgodni glumac, pevač...).

"Trojka" je druga na listi najčešćih ženskih fantazija

Ako je u pitanju seks sa dvojicom muškarca, onda se radi o ženi koja, zapravo, želi da bude obožavana i da joj se to jasno stavi do znanja.

Ako zamišlja sebe i svog partnera u igricama sa još jednom ženom, najverovatnije je uzbuđuje pomisao da je njen muškarac privlačan i drugim devojkama (a ona ga ima samo za sebe).

Žene često sanjare i o dominaciji

Ideja o tome da se ni za šta ne snosi odgovornost je za neke dame neodoljiva. Mnogim ženama, pre svega onim koje su rastrzane između poslovnih i porodičnih obaveza, prija da maštaju o tome da neko drugi nad njima dominira, i da one budu lišene svake odgovornosti.

Seks sa drugom ženom

Ovo ne znači da ona preispituje svoju seksualnost, već samo da je širokih shvatanja kad je reč o uživanju u sopstvenoj seksualnosti.

To može da znači i da se žena boji konkurencije, zbog čega pokušava da je barem u mašti osvoji i učini ravnopravnoj sebi.

Fantazije o seksu sa aktuelnim partnerom

Na petom mestu liste najčešćih ženskih fantazija je seks sa sadašnjim partnerom. Možda ne baš onaj svakodnevni, nego sa letovanja ili medenog meseca, ali to i nije toliko bitno.

Važno je da ste i vi na listi.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti