• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ŠOK: Gola glumica vadi hrvatsku zastavu iz...

Izvor mondo.rs

Kontroverzna predstava Olivera Frljića zapanjila publiku u Rijeci - glumica sa hidžabom vadi hrvatsku zastavu iz vagine!

Predstava "Naše nasilje i vaše nasilje" Olivera Frljica izvedena je premijerno u Rijeci, a hrvatska štampa bruji o šokantnim scenama.

Hrvati su sada prvi put videli predstavu koja je vec "obišla" evropske pozorišne festivale, a u pitanju je koprodukcija Hrvatske, Nemacke, Austrije, Slovenije, Švajcarske i BiH.

Predstava govori o aktuelnoj globalnoj situaciji, migrantskoj krizi, islamistickom terorizmu i stanju na Bliskom istoku. Otvaraju je glumci koji se predstavljaju kao deca doseljenika, koji se zatim skidaju goli kako bi se videlo da su im tela ispisana natpisima na arapskom pismu, a zatim se medusobno maze uz muzicku pratnju nemacke božicne pesme.

Najupecatljivija scena je ona u kojoj gola glumica Nika Miškovic, koja nosi hidžab na glavi, iz vagine izvlaci zastavicu hrvatske trobojnice, ali sa nacrtanim grbom sa prvim belim poljem, bez krune. Svi glumci zatim se presvlace u kostime koji podsecaju na pripadnike ISIS ili zarobljenike, pa se ubijaju redom, prenosi "Index.hr". Slede scene mucenja, a predstava se završava kada glumac koji tumaci ulogu Hrista silazi sa krsta i siluje ženu u hidžabu. "Isus" takode nosi hrvatsku zastavu.

Dramaturg je Marin Blaževic a glume glumci HNK iz Rijeke i Slovenskog mladinskog gledališca Nika Miškovic, Dean Krivacic, Jerko Marcic, Barbara Babacic, Daša Doberšek, Uroš Kaurin, Drago Potocnjak, Matej Recer i Blaž Šef. Scenograf je Igor Pauška, kostimografkinja Sandra Dekanic, a dizajn svetla potpisuje Dalibor Fugošic.

Frljic nije bio na premijeri, niti na tribini priredenoj nakon predstave, a zvanicno objašnjenje glasilo je da je bolestan, odnosno da ima problema sa akutnim gihtom.

Pogledajte trejler predstave.

Naše nasilje i vaše nasilje
Izvor: YouTube

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Komentari 29

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zocc

Mogla je i iz du..a da izvuce ! Toj zastavi je tamo i mesto !

Sandzak, za munze

Nisu bajke nego istina. Zaboravio si sa evropljani masovno primaju Islam i tako se stvaraju muslimanske porodice koje u proseku omaju po 6 djece i vise. Slicno je u Sandzaku dje porodice imaju po 4 pa do 7 djece. Dok mi punimo dzamije i brinemo o vjeri, i dok nase zene radaju djecu, vase djevojke abortiraju i bitno vam je da punite diskoteke dje se svasta radi i vi se cudite sto nestajete.

Munze

@Sandzak, za munze istina je da vas čekaju neke device u raju? ok,ne bih te više zadržavao

SERIJE