• Izdanje: Potvrdi
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne sme biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste poslali vest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi kafanski mjuzikl - uskoro!

Izvor mondo.rs

Saša Joksimović i Dragana Mićalović igraju srpske Romea i Juliju u kafanskom mjuziklu!

 Seoska kafana kafanski mjuzikl

Prvi put u istoriji srpskog pozorišta cemo imati prilike da vidimo kafanu na daskama koje život znace. Mjuzikl "Seoska Kafana" donosi nešto što do sada domaca publika nije imala prilike da vidi.

Po originalnoj ideji Nikole Burovca i Marka Jovanovica stiže nam prica o srpskom Romeu i Juliji. Cast da režira prvi kafanski mjuzikl imao je mladi reditelj Marko Mandic koji je kao najbolji student bio i asistent režije na FDU i Igor Stanojevic, mlada nada srpke režije. Rec je autorskoj muzici koja je specijalno radena za ovu predstavu, 15 potpuno novih numera ali u starom ruhu.

Ðani na EXIT Kafana stejdžu?

Autor muzike i celog projekta je Nikola Burovac koji se vec 15 godina bavi komponovanjem. Muzika ce ovaj put biti sve vreme na sceni i sve vreme svirati, što garantuje i dobru glumu i dobar provod.

Dojen jugoslovenske kinematografije i jedini živi boem, kako ga zovu, Petar Božovic igra jednu od glavih uloga i istice da ga raduje cinjenica što igra u prvom kafanskom mjuziklu.

Srpske Romea i Juliju tumace Saša Joksimovic i Dragana Micalovic koji su osim po svojoj glumi poznati i po sjajnim glasovnim mogucnostima.

Prica prati povratnika koji se posle 15 godina provedenih u inostranstvu vraca svojoj zemlji, prvoj ljubavi i ocekuje da je sve isto. A da li je baš tako? Moracete da proverite na premijeri koja se ocekuje u januaru. Ostalu glumacku ekipu cine Marijana Micic, Tea Gjorgjioska i ansambl Skala Beograd.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.



Komentari 1

Komentar je uspešno poslat.

Vaš komentar je prosleđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Bicu Slobodan

Kako se forsiraju ovi antitalenti samo po rodbinskoj liniji.

SERIJE