Bjelica oplela po "plaćenicama Zapada"!

Autor:

Književnica je napisala otvoreno pismo svima koji maltretiraju žene koje nose krzno

18
A- A A+

U emisiji "Dobro jutro - Jovana & Srđan" na Pink televiziji aktivistkinja udruženja "Sloboda za životinje" Jelena Stevanović pokušala je da ubedi gledaoce da ne bi trebalo nositi prirodno krzno, kao i da su svi oni koji ga nose ubice životinja.

Gošća u studiju je bila i voditeljka Suzana Mančić, koja nije bila saglasna s Stevanovićkinim mišljenjem.

Nastala je užarena diskusija koja je dovela do toga da aktivistkinja Mančićku nazove "ubicom".

Isidora Bjelica nije mogla da ne reaguje na ovakvu "provokaciju", pa je na svom Facebook i Instagram profilu napisala poduže otvoreno pismo aktivistkinjama za zaštitu životinja poput Jelene i poručila im da će ona nastaviti svoje krzno da nosi, i da im je bolje da prestanu da maltretiraju žene.

Pročitajte!

Otvoreno pismo cincila- harekrisnama Ne mogu da verujem da su moje omiljene dnevne novine postale promoter najcrnje nvo sekte koja maltretira svaku zenu koja u svom ormaru ima neki komad matorog krzna. Ja to od vas nisam ocekivala, da promovisete te agresivne sektasice, cincile- hare krisne koje pune dzepove tako sto maltretiraju obicne zene umesto da imaju muda da napadnu one mocnike koji na tome zaradjuju ? Ali dobro taj vas tekst me je potakao da najzad porucim tim sektasicama- - Dakle jednom da razjasnimo za svagda, hare krisne braniteljke nutrija i cincila skinite mi se vise sa grbace! . Ako dobijate silne donacije od zapada da maltretirate ljude po ulicama evo za te pare odmah otkupite bunde koje sam nasledila od bake i prabake i ja ih vise necu nositi u suprotnom ne pada mi na pamet da te prelepe vintidz bunde koje me greju i koje su moje nasledstvo bacim u kontejner ili ne nosim da biste vi bile srecne i da biste punile svoje nevladine dzepove novcem tako naglo prosvetljene! Pored toga prestanite da jedete meso i nosite kozne cipele, perjane jakne, budite dosledne, jer ne znam zasto je nutrija ugrozenija od jadne svinje, teleta ili pileta? Ako imate svoj krstaski rat za nutrije i glodare, pozdravljam to, kao sto pozdravljam svaku akciju koja ne ugrozava drugo bice ali vodite ga sa kozarskon industrijom i prodavcina krzna, a ne sa nama koje imamo svoje bunde starije od vas samih! Svaki bajati trend koji dodje sa zapada nadje svoju sektaski zamlatu koja misli da ima pravo da maltretira drugu osobu! Pored svih ostalih ludaka imamo i lokalne hare krisne, zastupnike apartnih i izlapelih americkih trendova koje su naprasno pronasle svoju zivotnu misiju u mlatretiranju zenskih osoba koje nose krzno. Protestujte pred radnjama, oslobodite male nutrije iz zatvora, usvojite cincile i hodajte gole, ali ostavite na miru obicne zene koje se u svojim nasledjenim ili starin bundama greju po ovoj depresivnoj zimi i to im cini zivot malo lepsim. Inace u ovoj zemlji punoj demagoga kao u vreme najcrnjeg komunizma bunda je neki pseudo "burzujski" simbol pa su tako prvo maltretirali jadne bosanske izbeglice sto nose bunde, a onda je svaka zena na udaru kao da i

A photo posted by Isidora Bjelica (@isidorabjelicapajkic) on

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Sve vesti