Ovacije za domaći film!

Autor:

Film Nikole Koje "Stado" oduševio je publiku

0
A- A A+

Ekipa filma "Stado" pozdravila je publiku u prepunim salama u nekoliko gradova u Srbiji. Nakon beogradske premijere, usledila je i novosadska, a specijalne projekcije održane su kasnije i u Kraljevu, Kragujevacu, Nišu i Vršcu.

Nikola Kojo za MONDO o "Stadu"

Producent, reditelj i glumac Nikola Kojo, glumci Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Nikola Đuričko, Srđan Timarov, Branislav Trifunović, Nikola Vujović, Ivan Marković, Milan Jovanović i izvršna producentkinja filma Biljana Prvanović u nekoliko navrata ispraćeni su višeminutnim aplauzima.

Nakon domaće, "Stado" kreće i na regionalnu turneju, pa će makedonska publika imati priliku da uživa večeras u premijernoj projekciji u bioskopu Cineplexx u Skoplju i druženju sa delom glumačke ekipe. Publika u Banja Luci će rediteljski prvenac Nikole Koja premijerno pogledati 1. decembra, a samo dan kasnije Stadu će se priključiti i Sarajevo. Crnogorska premijera zakazana je za 5. decembar u bioskopu Cineplexx Delta City u Podgorici.

A, na premijeri filma... (FOTO)

"Stado" je urnebesna satirična komedija o životu iza kamere. Često veća drama prethodi filmskoj ili televizijskoj drami koju gledamo. Neizlečivi entuzijasti, slepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umetničko delo. Ovo je priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena.

Do sjaja i blještavila  crvenog tepiha na svečanoj premijeri ne dolazi se putem posutim ružama, već kompromisima, borbom, pa i paktom sa đavolom, ako je potrebno. Može se reći da je STADO zasnovano na istinitoj priči i na priči koja se u ovom trenutku odvija oko nekog sličnog projekta i odvijaće se dok postoje umetnici i dok postoji država.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti