One će vam ulepšati zimovanje!

Autor:

Ove sezone i oni koji ne vole sneg i zimske aktivnosti hrliće na neka evropska skijališta jer će ih tamo čekati "zečice" sa sajta za eskort devojke.

5
A- A A+

Naime, oni koji žele da provedu dan na planini sa nekom od devojaka sa sajta ski-bunnies.com, moraće da plate oko 1.180 evra.

Sajt nudi društvo devojaka u luksuznom odmaralištu Val D'Isere u francuskim Alpima. To je nekada bilo odmaralište koje su posećivali prinčevi Vilijam i Hari, a sada je poznato kao "Magaluf na ledu", što je manje-više sinonim za kupleraj.

U svakom slučaju, sajt Ski Bunnies uz fotografije devojaka nudi i njihovu kratku biografiju, kako bi bogati gosti odmarališta mogli da izaberu neku po svom ukusu.

Među njima su Slovakinja Vanesa (34) koja je bila instruktorka skijanja, Čehinja Dominika (29) koja za sebe kaže da je "iskusna skijašica", Kim (30) - takođe iz Češke - koja obećava "odmor za pamćenje".

Devojke mame bogate skijaše zavodljivim porukama na sajtu, poput: "Spremne smo da putujemo i da vam se pridružimo u ski odmaralištu po vašem izboru (ili negde usput, ako želite da u odmaralište stignemo zajedno), uradićemo sve da se vaši snovi ostvare".

"Zamislite samo zadovoljstvo boravka u romantičnom ski odmaralištu dok je pored vas vaša nova devojka, tu samo za vas danju i noću! Bićemo tu da skijamo, jedemo, pijemo i plešemo sa vama i naravno, da se opustimo sa vama - bićemo vaše društvo, partnerka za skijanje..."
"Ako ste spremni za najbolji zimski odmor ikada, izaberite koju od nas želite da pozovete, popunite upitnik i pošaljite. Odgovor ćete ubrzo primiti", piše na njihovom sajtu.

Oni koji su se već (navodno) družili sa ovim devojkama, na sajtu su ostavili komentare u kojima hvale izgled devojaka i njihove sposobnosti na snegu.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti