Gasi kamere! (FOTO)

Autor:

Rijaliti slavne porodice "na čekanju"

3
A- A A+

Pljačka u Parizu, psihički problemi jedne od zvezdi rijalitija... sve ovo dovelo je do toga da Kim Kardašijan producentima rijalitija kaže "dosta za sad".

Nedugo nakon pljačke Kim Kardašijan u Parizu, budućnost rijalitija ove porodice željne slave bila je pod znakom pitanja. Kamere su, ipak, nastavile da snimaju, ali sada se ponovo čulo "gasi".

Kanije Vest, reper i suprug zvezde rijalitija "Kepping up with Kardashians", nedavno je završio na psihijatriji zbog psihičkih problema, zbog čega je Kim Kardašijan naredila da se kamere ugase "bar do kraja godine".

Skinuo i ženu i svastiku (FOTO)

Portal TMZ piše da je produkcija rijaltija u kojem se pojavljuju Kris Džener, Kloi, Kortni, Kendal i Kajli prekinuta do kraja 2016. godine "možda i duže". "Snimljeno je dovoljno materijala da se ispoštuje dogovor, tačnije obaveze oko emitovanja, ali trebalo je da se snimaju i praznici, što se neće dogoditi", rekao je neimenovani izvor iz produkcije.

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici -MONDOZabava,kao i na Twitteru@Mondo_zabava.

Sve vesti